15-03-05

Opruimen (zucht)

Eindelijk ertoe gekomen om mijn rommel wat op te ruimen op de site. Hopelijk is het nu allemaal wat duidelijker (sic), ik heb nu wel het gevoel dat de hele bovenbouw van de site nu structureel ok is, zodat ik stilletjes weer naar de orde van de dag kan overgaan en enkel af en toe 's het ding nauwelijks rakend met een fijn twijgje vanuit het moeras der beroepsbeslommerden beroeren.
Hop terug naar klantenland dus & alle kunst in het vakje geen-tijd-voor-laat-staan-centen. Vreselijk is dat: als je zoiets maakt wil je dat uiteraard goed doen, het beste van jezelf enzo, maar al even uiteraard kán dat gewoon niet. Drie volle weken op een totaal onverantwoorde manier aan zitten zwoegen en noppes tevredenheid. Ja, 't was schoon weer vandaag, m'n botten: ik moest mijn standalone executable plazaviewer nog online krijgen, voor ik terug de sterfput in moet.
Je stuurt zo'n ding in naar een supergedoe van allemaal van die dingen in Oostenrijk omdat je die centen eigenlijk nodig hebt om van dat ding iets deftig te maken dat eventueel een kans zou maken om in de prijzen te vallen op zo'n supergedoe.

Soit, volgend jaar misschien
Ik zit met mijn bezetenheden nu eenmaal in dat éne uithoekje van het vakje waar nooit een eurocent binnenrolt & als zo'n achterding als dat van dewinter nog op tv luidop mag verkondigen dat we met z'n allen naar het antwerps wereldtoneel van 1870 moeten, tja dan weet je het wel.
Allez, waar liggen die deadlines weer, ah, oeps dat was gisteren.

04:23 Gepost door dv | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.