24-02-06

Tentoonstellingsopening bij voorstelling "Buiging"

Ter verdere verspreiding weze het hier geweten dat de tweede bundeling van verreikende poëtische taalverrijkingen van Herlinda Vekemans mét inleiding zal worden gepresenteerd n.a.v. een tentoonstelling in de lokalen van de locale bibliotheekinstelling. Uw belangstelling is onderhevig aan voorafgaande inschrijving.De bundeling heet Buiging en staat bol van Sjostakoviëtske schittering. Vrijdag -opeens schiet het mij te binnen -eten alle Vekemansen ming, het ding evenwel en zéér ter mijner geruststelling vindt plaats op een woensdag. Sorry ik heb een beetje last van een ringvingerontsteking. Ach, het leven is een schommeling en poëzie heeft geen zing. Cielos, si es verdad que sueno suspendedme la memoria que no es posible que quepan en un sueno tantas cosas.

Mocht ik wat tijd hebben, ik zou bij dit alles zowaar, met een lege blik vol herinneringen, dagenlang parkbankzittend in de kou als het moest, gelukkig zijn.
Buiging is, liefste kijkmuiskindertjes -ik heb, als bevoorrecht gebroerte het doorgemailde hand-Word-ding hier nog liggen -, een meesterlijke poëtische portretering van Zondermeer een Groot Russisch Mens. Nee, d'r zit geen cd bij.

21:00 Gepost door dv | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.