22-05-06

Over de Transitiviteit van Eetbaarheid

Blurb. Soit. Sjonge ik moet echt terug nederlands leren schrijven, teveel in het engels aan het broebelen geweest de laatste tijd. Anyway, het volgende is een vrij obscuur onderzoek naar de Transitiviteit van Eetbaarheid door Google Inc. Hier is de vraagstelling/proefneming/hypothese:

Vraagstelling

Gegeven dat
A: Google lust dv (zie dv as eaten by google op http://www.vilt.net onderaan, een afdoend bewijs medunkt)
B: dv maakt deze bestanden (dat valt aan te nemen, ttz. het maakt deel uit van het Protocol waaronder deze bestanden op uw scherm verschijnen)
C: dv inviteert een hoogst genietbaar kunstenaar (het betreft Harvey Bialy, een occult Photoshop-Meester (versie 7) en dilettant bioloog met wie ik de laatste dagen tot beider genoegdoening intens via e-mail communiceerde) om wat luttele bytes met Hoogst Bewonderenswaardig Afval van zijn Werkzaamheden in 1 van de door hem (dv dus)gemaakte bestanden (zie http://www.vilt.net/nkdee/lula.jsp) te laten recycleren.

zal dan
D: transitiviteit van Eetbaarheid gelden voor code deeluitmakend van het voornoemde afval?

Proefneming

proefondervindelijk kan u
hier klikken voor de slechts op u wachtende onderzoeksresultaten

(in situ temporeque)

[op http://ww.vilt.net/nkdee/lula.jsp kan u het het onderzoeksmateriaal bestuderen]

 

Hypothese

Besluitend kunnen we nu de Transitiviteit van Eetbaarheid alsvolgt formaliseren:

...

[wie heeft *vd dat boekje over Set theorie weer verstopt!?!]

...

of :

de recyclage van al dan niet eetbare code door een Aantoonbaar Eetbare Code Producerend Auteurs Proces (AECPAP) leidt tot generatie van nieuwe, Aantoonbaar Eetbare Code (AEC)


of kortweg proceduraAâal gesteld:

afval + aecpap =>aec

 

Noot: uiteraard blijft dit onderzoek onvolledig daar we gezien de stand van zaken in ons taalgebied onmogelijk kunnen uitmaken of kwaliteitsafval van Auteursprocessen als ikzegmaarwat Peter Verhelst onmogelijk dus kunnen bepalen of dus bij Vooralsnog Oneetbaar Afval (VOA) dezelfde regel geldt.
(ja sorry kiddo's ik begin altijd als de eerste de beste AECPAP-debutant te stotteren als ik de naam van een VOA moet vermelden, VOA man! VOEaAAaH)
In dezen geldt immers nog steeds de door sommigen nodeloos gehate Wet op de Versheidsdatum van Tekstkapitaal. Ik zeg wel degelijk nodeloos gehaat want het kleinste kind heeft onderhand wel door dat deze Staat van Opgeklopt Eiwit onmogelijk nog lang kan worden bijgebeend door de reeds verregaande sporen van Ontvelling der Knokels vertonende Kluts- en Kookploeg van Dienst.

Hoewel natuurlijk onzen BlijtBert met de afgang van ocharme ons Katrien allez, geweetwel die Keet van Raaien Jan (oef ge valt oep oe bakkes) op het Eurovisie Song Festival misschien zo gepakt is van zijn eigen loempigheid dat hij voor de verandering overweegt om ons overheidsgeld in levende cultuur te stoppen in plaats van in loslopende commercie.

Soit, als oefening in Eerzaam Ongesubsidieerde Netcultuur (inzonderheid Bloggen) nodig ik éénieder uit om bij de vetgedrukte passages in deze noot de gepaste links te verzinnen.

21:47 Gepost door dv | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.