22-07-06

light my fire

Verdere onthullingen op http://www.vilt.net/nkdee/afwezigheid.jsp

+++ O ja, voor u met de bedpan begint te gooien: het nihilisme dat u her en der hieronder denkt te bespeuren is au fond en dus slechts de irritatie verwekt door het feit dat ik tweemaal deze dag het woord 'bosschage' diende te lezen in wat voor uitstekend proza moet doorgaan. Proza met 'bosschage' erin vertrouw ik niet, dat ruikt net als scribenten die beweren nooit voetbal te kijken naar de exclusieve odeurs van de Keerbergen-blues, bezwangerd bovendien met een misselijkmakende weemoed die enkel toe te schrijven kan zijn aan het uitblijven van subsidie voor -dat ziet toch iedereen-het naar eigen zeggen meesterlijke Kunstbedrijf.

Bovendien, daar zit het hem dus, probeer ik nu al effen op diep-spirituele wijze te stoppen met roken, maar dat zijn bij g*d uw zaken niet. Overigens die verdomde nicotine pleisters zijn

a. van onvoldoende dosering
b. te duur om niet bijzonder hypokriet te zijn, ik vertik het daarom ook om aan a. te verhelpen door er 2 te plakken
c. die dingen vallen me bij dit weer door de transpiratie pardoes van het lijf, ik moet ze extra intapen met Henzaplast™ wat uiteraard serieus lelijke plekken maakt en overigens
d. ik vind de imitatie-huidskleur of falende transparantie van die dingen ronduit belachelijk, maak die ajb toch knalgeel of zet er een gedichtje op ofzo zodat je ze met enige trots kan dragen, of getuigt het misschien nu ook al van karakteriële zwakte dat je hulpmiddelen bezigt om van een gecultiveerde verslaving af te raken? Heb ik ook dat weer verkeerd begrepen.

U weze dus wat de eerstkomende tijd betreft gewaarschuwd, ik dreig nu wel degelijk mijn levenslange afspraak met longkanker op 55 op bepleisterde wijze te ontlopen, dus ik vrees dat ik ter compensatie hier wat zal moeten woordelijk gaan kankeren. U ain't seen nothing yet.Ondertussen, ziehier de achterwaarts bewerkstelligde Afstelling der afbeeldingen:

01:43 Gepost door dv in 00 alles was beter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.