09-12-06

Sondheim op YouTube
Veel van dit werk gaat verloren in de vreselijke compressie, je moet maar 's wat filmpjes downloaden van www.asondheim.org, maar tja zullen we dan maar denken. In de context van de discussies die al wel 's gevoerd worden, her, der & bij Zijne Boeiendheid Samuel Vriezen op dit ogenblik, bv: het is dus met die zgn vrijheid op internet van bedroevend tot erger gesteld, in de zin dat het nu al vrij bedroevend is (alle beschikbare publicatie-apps zijn verschrikkelijk eenzijdig/beperkend, ik moet hier bv. een geluidswave van 700 pixels op mijn wazige verzetshoofd richten om lange tweeregelige verzen tot hun recht te laten komen, - nu ja, ik kán dat, omdat mijn kopken heel de dag vól html zit naast, bij, boven, op en langszij alle andere nonsens, maar wie kan dat nog, bij de serieuze mensen dan? wie getroost zich die moeite? - gericht dus op eenheidsworst, pure reclame-optimisers, voor onder de betalende info-pushers: iemand als Sondheim wordt daar op systematische wijze uit weggemarginaliseerd - ik ben overigens benieuwd hoelang het duurt vooraleer de video's hier op UTjoep (uwTroep?) gaan uitgeFlagged worden als zijnde "Inappropiate" ) & dat het alleen maar erger wordt:iedereen vindt het gewéldig, Schrijvers op kop bijvoorbeeld want nu kunnen ze lekker op elkaar, zonder kennis van dat wansmakelijke gepriegel met html, hé jakkes.

adem adem nieuwe adem

Maar er is, wellicht om het hélemaal tragisch te maken, hoop ook nog, vanuit de artistiekerig-generatieve programmateurshoek prrthaps, en een klein beetje misschien ook van u, ik en de anderen, als de schellen ons van de ogen totteren en we het een beetje beu worden om als knikvee met een meeladres naar de virtuele slachttoonbanken en de netnogniet genanoprintte afvloeislots te worden gedreven.

Wij zijn immers niet langer de holle mensen, liefste witlichtuitspaarselverslaafden, dat hebben we godzijdank al gehad, wij zijn de bloemzakken nu, de bloemzakken dat zijn wij.


Eigenlijk moest dat zakken snelbandsierplijster van het merk Knauf zijn, maar dat klonk niet zo goed, laat staan dat ze me daarvoor zouden betalen.

je weet maar nooit

10:26 Gepost door dv in voor de kinders | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.