06-01-07

Tante Cartesia

tanteSalaman

Tante Cartesia was rustigjes de vergelijking aan het lezen van Jeff Prideaux op iets met bonc en ponk, aja hierzie: http://www.acsa2000.net/bcngroup/jponkp/, toen de met drietanden bestoken halfgod PP (een holodek op http://www.indiana.edu/~pietsch/shufflebrain-book00.html ) haar staart vastgrabbelde. Sindsdien is niets nog hetzelfde.

Nonkel Gregoor ondertussen bewees dat bijgeloof des duivels is door een donut op te eten: inderdaad, de door het gat bepaalde torus was weg, en van het gat was ook niks meer te zien. Wat restte ons anders dan Niets, een fopspeen, if ever there was one, dat ons enkel deed watertanden naar het daarVoorbije? Het klopte perfect met welbekende duivelomschrijvingen. Op Esalen, het eiland van Nonkel Gregoor, waar het steevast gezellig toogschuren en billenknijpen was, met al dat blond magisch talent scoutend naar een GB voor het nieuwe millenium, kon nu niemand nog twijfelen aan de nietheid van het Gat, en men besloot dan maar totalitair de kwantiteit-fondant als ingrediënt uit de Milky Way van de 21ste eeuw te schrappen.

Beide feiten waren duidelijk van hogerhand verbonden. Tante Cartesia kon met haar eigen ogen vaststellen dat zij maar hoefde te wijzen naar de waarheid om het ware ervan in te zien, en legde daarmee de basis voor de kennisleer binnen het vroeg-21ste eeuwse Kapitalisme, namelijk het CareTakerisme, met het bekende embleem van een groene maretak op een doodskist in de vorm van een papfles, het logo van Adoebe, de mixed-gel van enkele vroege softwaregiganten, vooral bekend als virtuele petmonopolist en instigator van de HoloTube in de jaren 40 van die hetKonDanTochNogErger eeuw.

22:54 Gepost door dv in prrt | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.