12-01-07

Het waarnemende dumpen van de waarneming

166943main_pia09105-parts-200

De resten van de Marsmissie van 1997 blijken nu erg behulpzaam bij het op afstand reconstrueren van de data ontvangen van de huidige missie. Ik kan mij vergissen maar ik denk dat deze faze cruciaal is in de geleidelijke opbouw van een Martiaanse realiteit. We hebben afval van een vorige waarneming nodig om de huidige zin te geven.
0,1,1,2, 3 en hop vertrokken.

Je moet dus, overigens, opletten met die Marsbeelden: alles wat je te zien krijgt zijn opgebouwde beelden, het spookverhaal over de fake tv-beelden van de maanlanding maar dan écht: de data komen van Mars, de beelden worden beslist hiér gemaakt.

Nene, ik hoor het u al denken: de grens is natuurlijk wél te trekken: die begint bij de eerste Fourier-transformatie in het brein van het eerste marsmanneke, een Chinese vrouw wellicht binnen een jaar of tien, twintig. Dan is het hélemaal realiteit, ook dáár.


Bron: Nasa, het truukje om zo'n pano te laten bewegen mogen ze hebben van mij, elke flashkenner kan dat, ik snap dus niet waarom ze dat niet doen. Opmerkelijk hier zijn de ridicule naamgeving (we kunnen écht niet zonder) en de spelfout (idem).

Aja: verklaring fourier transformatie zie het Prideaux artikel, - volgens Pribram verwerkt ons brein de waarneming met behulp van dat soort mathematische formule, die holografische gegevens omzet in 3 dimensionele illusies.( Mama, help, die vieze meneer, hij doet het weer.)

21:32 Gepost door dv in prrt | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.