26-01-07

kijk ziet nu dat komt er van

Effen herhalen dat je ook dit jaar mee mag schrijven aan het netgebeuren 'Anke Veld'. Je stopt daartoe je bijdrage in een mail (géén attachments, géén prentjes, géén muziekjes, géén html, alleen platte tekst aub)en verstuurt dat naar vilt.schrijfmee@blogger.com.

Je kan daarmee hoegenaamd geen prijzen winnen, tenzij je het vermelden van je naam ( enfin als die in die mail staat, anders enkel het vermelden van je mailadres (en dan nog alleen maar het deel vóór het apestaartje, we willen u uiteraard die extra spam besparen))als prijs beschouwd.

Sjonge, sjonge wat een zin weeral.

Ja, ik hoor u denken, maar er zijn er heus die zo hongerig & dwaas zijn, kijk bv. vandaag op http://schrijfmee.blogspot.com naar die ene dv die het niet laten kan om op schurftelijk anonieme wijze de verdienstelijke dichter Joke Van Leeuwen belachelijk proberen te maken. Ik zal die pipo 's dringend aan z'n oren moeten trekken (& ze zijn al zo lang).

Maar serieus, misschien moeten de heren en dames kapitale prijzenverstrekkers toch 's gaan overwegen om hun toebedelingen in de productcategoriën 'origineel heropgefrist taalgebruik', 'leuke songteksten van weleer' en 'niet onaardig cabaretesk gewauwel' samen te brengen onder een noemer die de mensen wat minder afschrikt als nu..

huh? Geen pree deez maand als ik zo doorga? Maar meneer ik ben zelfstandige! ok, ok, ik zwijg al. Doei!

11:43 Gepost door dv in prrt | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.