05-07-07

het pakmedan van busjamesj da furst

scrnsht

staat vanaf heden in mijn tochtige werf te luiwammessen, u kan het daar verder,- ach nee sorry u kàn natuurlijk uberhaubt niks lezen laat staan duiden zonder dat dat deskundig ge-inspecteerd, geregistreerd en overwogen is. U hobbelt maar wat van lepe link naar link tot u het verlossende gedrukte Woord in hoge resolutie ingescand krijgt.
Op De Contrabas staat er alleszins een geimporteerde Slinkse aldus de truth provocatief te proclameren. Daar vloeit ongetwijfeld een boeiende discussie uit voort met talloze kastlijken van de vele content providers uit dichterDichtersmooi™.

U kan het nog niet deftig verzucht krijgen of daar wordt u al op uw wenken bediend: op CLUB Propaganda heeft men naar eigen zeggen een passie voor het boek en wil men u helpen het minder bekende werk (de honderden uitgaven per jaar die net niet door het smalle spleetje van de bestsellerlijstjes konden) alsnog terug te vinden. De Markt, in haar Ondoorgrondlijke Wijsheid, sodemietert de literatuur er dan wel op teneerdrukkende wijze uit, er is altijd nog wel de composthoop waarin het best aardig warm kan worden. Voor eigen content doet men naar goede internetgewoonte een beroep op uw vrijwillige medewerking: nadat ene Sam het u heeft voorgereden (hij wist al bijna niet meer hoe het voelde, dat schrijven) mag u komen flitsverhalen doneren, zodat de Club ze in verzekerde Vrijwaring kan Opslaan.

Enfin, busjamesj, de bogeyman van hieronder staat nu op http://www.vilt.net/nkdee/busjamesj.jsp te schuidbukken, euh schuddebeuken, sh**, Marcel 't is weer naar de vaantjes wie heeft er hier weer aan mijn HemelNetten gezeten, kinders hoe kan ik hier nu in godsnaam ooit centen vangen als gullie daar constant kotterkens in knipt...

21:58 Gepost door dv in prrt | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.