14-08-07

$0.00 voor dit stukje HemelNet

Zoveel staat er op de geugleske StrooiMetReclame-account van dhr Mosselman, uw zich in veelkleurige code verliezende eenzame egootjeszwerm.
Daar moeten we wat aan doen, u en ik. We gaan resoluut voor de schermseksmarkt, als je dan toch de commercie opzoekt,  moet je ze maar ineens pakken waar ze heet staat.

We zullen dus  nu wel af en toe wat gore taal moeten gaan gebruiken. En bloedsomloopbevorderende pixels serveren. 's Zien, wat heb ik hier nog in de map Niet Voor de Kinders:

Beatiful_Miss_E

Misschien val het niet eens op, kwam u toch al alleen maar wat plaatjes kijken.

Voorlopig doet de titel het nog wel -  (erotischen Elends, remember?) -  maar die algo's van Frau Geugle zijn niet van de poes, die kenne er wat van, die kunne van jetje geven, in & uit, het pletst erin, die kunnen boenken tot de botten blinken untsoweiter.

Nee, zo lukt het niet. Lap, het staat al terug vol met Boeken, Kunst en ander Prul. Daarnet hadden we nog de Vlaanderen Bloot Top 40 en een paar Attributenshops.


Dedju. Jartellen?
Sado sado sado? Vagina? Penisknijperkens? Botsballen?

Nope, ça marche plus. Die crawler is niet van gisteren, die weet dat ik hen een pijp aan't zetten ben.

Van Eylen, de Brakke webmeester had op Het Brakke Log een goed lijstje geprepareerd, misschien mogen we dat gebruiken. Anders moet u af en toe maar wat geiligs in de comments-sectie droppen.

Dus, for ze record: in het kader van de M.O.S.S.E.L-actie gaan we vanaf nu onderzoeken hoeveel centen men al bloggende & naar échte Gore schermsexverwijzende kan verzamelzwanzen. Voorlopig lijken we er niet in te slagen zonder input van Eigen Bloot, of iets met Rotte Vis uit de Kesselse Poelen (nee Jef,  er staan nog altijd geen fatsoenlijke beluchters in de vijvers van het Provinciaal Domein) de schier onuitputtelijke Rijkdom van de schermseksmarkt aan te boren.

BOE.

180811
Nou. Nogal saai eigenlijk. Dat heb je in de Humo al, zoiets.

Af en toe zullen we misschien dan maar   dit karretje vol gemeenschapsafgrijzen geheel over de rand van de wansmaak dienen te pushen met bv enkele blote madammen en dito meneren foto's, maar dan en plein action.  Een vettige dinsdag ofzo, we zien wel.

Jaja, ge moogt  uw beste foto's met bierbuik en/of hangborsten doorsturen, als het maar spektakelt (sic), zal ik ze ongecensureerd in deze poel gooien. Vanaf nu is elke bezoeker een percentage-percentage ( zoveel % klikt sowieso van pure loempigheid op een advertentie) waarop ik een percentage Heb.

Pompeii_05

Hm. Ja, voila zie:  ruines met een net iets te onwelvoeglijk Jong Modelletje! Touchés! Dat Kan Tellen!

Sure, ik schrijf al twee jaar pseudo-poëmen hier  in voorbereiding op deze Slimme Zet (zelfs de meeste zgn. collega's op internet moeten nog steeds een boekske hebben, er dient persé per dichter een directe aanvoerlijn regenwoud-magazijn van de Sleghte aangelegd, vooraleer ze iets willen als gedicht lézen, laat staan er openlijk enige kwaliteit aan toekennen het van voldoende belang achten voor hun persinkten... Dus vooralsnog heb ik drie gedichten en enkele proza-poëmen geschreven, c'est tout...).

Tsja, wat wil je: gezien de algehele rampzaligheid van mijn vette roodsels op de bank mag ik dan wel durven hopen op spectaculaire resultaten, mijn overigens 100% gezonde tenen weten wel beter.

Sic transit gloria CaeliRetis.

21:52 Gepost door dv in prrt | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.