21-08-07

Titelblad van EL 1 (A5)

Ach, het gebroebel rond het altijd weer opborrelende gemurmel  achter  de deuren van het in, het binnen van de filosofie, het Fundamentum Inconcussum van Descartes, het Point Fixe van Pascal, Spinoza's Fixum Bonum, of ai ai,  zelfs Hegel met z'n Schlechthin Festes Unwankendes, het Festen Mittelpunkt.

FI PFF B SFUFM
FI PFF B SFUFM
FI PFF B SFUFM 

De ontologische insider die zijn lezertjes afschaaft tot ze glanzen als exoterische spiegeltjes, het ik dat erin moet en zal, het stampende walsen in de duikboten dat gaat van ik twee drie, ik twee drie

 De EL is een template, ze is poort als je ze gebruikt, niet naar Iets maar naar Verder, een indringende verwijdering, een afscheiding van wat erin viel, afval dus als je stilstaat, wil omkijken naar de helleweg terug, het lief als lijf aankleven zonder zelf eerst lijf te zijn.

What do we have? weer een klieder verf die elders op een scherm wat waarheid staat te faken. Een lus de tijd in geluld. Een knoop in de zakdoek achter de rug van het mooi berugde meisje op de speelplaats dat nog altijd naar het betonrot van de  tegels ruikt. De beweging van het sterven valt de initiële golven in, wegstuivende clusters plonzen in andere watertjes.

Een WYSIWYG poort, een protocol dat zichzelf verbijstert. Deze heeft nog wat bootvernis nodig, anders houdt ze het niet.

 

 cover_EL_1

14:48 Gepost door dv in prrt | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

bootvernis LOL

Gepost door: sodade | 21-08-07

De commentaren zijn gesloten.