03-09-07

Inschrijven inschrijven inschrijven waar inschrijven?

English post on  The Scrapbook Ritual see http://nkdee.blogspot.com/2007/09/scrapbook-ritual.html

 

 armoeTroef

 

Ben momenteel bezig met het Kathedraalse ritueel van het samestellen van het A4 scrapbook: Alle papiertjes, kribbels en geklieder van het afgelopen jaar moeten in katernen ingeplakt en vervolgens gebonden tot een handgebonden met zwarte vilt bekleed boekwerk. 

De kathedraalauteursinstantie moet zich daarbij zoveel mogelijk onthouden van de quasi-onweerstaanbare neiging tot redigeren. Volgens de Kathedraalse gedragscode moet alles gedachteloos worden ingeplakt 'zoals het zich aanbiedt'. De tijdstroom met haar autonoom voortslingerende lussenwerk heeft immers al lang voor de nodige selectie en onomstotelijke volgorde gezorgd, het is enkel zaak deze te herkennen tijdens de loop van het Plakprocede.

Helaas ben ik maar een armtierig aspirant Kathedraal auteursprocesje. Ik blijf regelmatig steken in verfoeilijke nostalgie & het met nodeloze sentimenten aankleden van de knip- vouw- en Pritt-kleefacties.

Hierboven bv een notitie gemaakt tijdens het bestuderen van Asanga's Mahayanasamgraha in de weergaloze editie van onze eigenste Etienne Lamotte (Leuven 1938-39) : La Somme du Grand Véhicule.

Waarom sta ik er bij stil, zolang? Het zou niet mogen. 


09:42 Gepost door dv in prrt | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

gek-lieder thanks for the link. At least you gave me something to READ. (and the laughter... too)
THE WORDS are important to me. I guess (no... I'm not going there!)

Gepost door: sodade | 03-09-07

De commentaren zijn gesloten.