28-09-07

om na 5 jaar toch tot enige vorm van organisatie

bon we gaan de zaken wat meer in lijnen trekken want anders komt er toch noppes nada van. Ik ben er de afgelopen 5 jaar in totaal drie keer in geslaagd om iets op te sturen naar tijdschriften, dat is eigenlijk niet zo best.

ik bedoel maar dat ik zo misschien de indruk wek dat mij dat niet interesseert - het interesseert mij wél, maar ik ben er te veel chaoot voor om uit te vissen wie er nu wel en wie er nu wat niet enzo, enfin geef nu  toe dat al die cirkeltjes van heel erg  ingewikkelde mensen die dan nog's onder elkaar en naast elkaar dóór bewegen  voor een simpel dichterje als ik misschien wat moeilijk zijn om volgen en ik kan nu al niks bijhouden laat staan volgen -

 

enfin vanf nu dus kunnen redacties die dat wensen en die ik per ongeluk _niet_ zelf heb aangeschreven  ( wie weet dat zoiets nog bestaat, niet? maarzie je,  als ik daar zin in heb dan vind ik weer die adressen niet, of er zijn geen postzegels in huis of de patatten bakken aan wegens gebrk aan water in de pot of...) vanaf nu dus , nee NU echt:

terecht op een beeldscherm dat zich vormt bij het klikken op onderstaande link, alwaar meteen ook tekst en uitleg er bij aanfloept.

http://nkdee.wordpress.com/category/bijdragen-voor-litera...

 

Handig toch, hé, zo'n internet.. 

13:03 Gepost door dv in prrt | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

zou dat werken?
grote kop:

'DICHTER ZOEKT TIJDSCHRIFT'

mja, misschien heeft het meer sccs dan
SODADE SOLLICITEERT

Daar vang ik althans nada mee.

Bijzonder veel succes gewenst. Echt waar.

Gepost door: sodade | 28-09-07

dank je So,

het hoeft evenwel helemaal niet te werken, ik wil zoals met vele van die dingen alleen maar wijzen op de mogelijkheden, de uitwegen uit de afgekondigde berusting in het exploitatiemodel.
het moet alleen maar een beetje duidelijk zijn (soms is het paradoxaal genoeg duidelijker als het onduidelijk is) want dat is héél erg lastig in die grote mensenwereld waar iedereen teveel belang hecht aan bijzaken.
Het wereldje is te futiel om een er zware uitspraken aan te wijden maar zoiets als 'l'enfer
c'est les vices qui suivent ta main dans l'enfer' klinkt wel alsof het mutatis mutandis met de bedroevende realiteit in overeenstemming kan worden gebracht.

er wordt niet voorwaarts , zelfs of zeker niet achterwaarts gekeken, men kijkt elkaar aan in steeds kleiner wordende cirkeltjes

soit so het is al die lettersoep niet waard

werk vinden is geen bijzaak, ik hoop voor jou dus het beste!

Gepost door: dv | 28-09-07

De commentaren zijn gesloten.