29-09-07

de mooie plassende code natekenen

s

Voila, hier heb je  het soort render van het 3d character pakket Poser 5 dat ik wel 's gebruik als model voor mijn geklieder. Ik ben daar dus op vrij letterlijke wijze code aan het natekenen. Om van te klaterlachen.

Maar het is wel ideaal voor het vispo-werk (de engelse catch-phrase voor mengvormen van woord en beeld - visual poetry) dat ik voor ogen heb: letters in de vorm van menselijke gestalten of menselijke gestalten in de vorm van letters, kwestie van wat Kathedraals onderzoek te doen naar de relatie lichaam-code. Dit wordt de S van het EMfabet, opvolger van het ELfabet, ja ik moet daar nog een boekje van maken. Die boekjes ook altijd. De illusie ooit iets te kunnen hebben.

Het wordt stilaan tijd dat er men ook hier af en toe al 's het poetische zou kunnen inzien van bijvoorbeeld die 'verschrijving' net boven het dijbeen hier.

je kan die modellen dan wel alle kanten opdraaien, volledig animeren zelfs, maar Poser is ook op legendarische wijze  bug-ridden, het werkt altijd net niet. Bij dingen als photoshop krijg je me daarmee in de gordijnen, je betaalt je tenslotte blauw aan die  gemonopoliseerde k*kproducten, daar zou geen krasje meer mogen instaan.

De makers van Poser is meer mijn soort vrees ik, ze  zijn al drie keer failliet gegaan, tegenwoordig kán je het alleen nog maar illegaal krijgen, vermoedelijk . Zelf heb ik de voorlaatste update nog gekocht, in  betere tijden, was dat, maar voor wie?

 

Scan10146

23:12 Gepost door dv in prrt | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

vermoeden het was te denken dat het vannacht of in de ochtend nog zou groeien. Ik heb me ingehouden, maar had dat klaterlachen er gisteren al gestaan, dan had ik voorwaar onmiddellijk de toetsen 'beslagen'.
En de tekening natuurlijk.

En dat je nog meer gaat tekenen.
En dat we dat hier mogen zien? (of elders op tnet)
En dat er nog een boekje komt.
En dat dat er misschien ook wel eens écht gaat komen.
En dat ik zoek naar je verschrijving, maar niet zeker ben, want ik denk dat dat al tamelijk inside is (voor gebruikers van het door jou aangegeven programma, die wellicht onmiddellijk spotten wat je bedoelt - terwijl ik het nu met een vermoeden moet doen van het rare uitstulpinkje... en me afvraag of haar rug - overgang thorax - crista iliaca - anatomisch wel correct is... want zelfs een anorexiemeisje heeft daar niet zo'n 'knokige bult' maar een redelijk mooie curve (kzal volgende week vrijdag nog eens tegoei kijken)).
Ach, je weet ondertussen dat ik een onvoorwaardelijke fan ben, nieuwsgierig en verwondering kijk naar wat je doet en houd van het chaotische maar quasi onuitputtelijk gevarieerd creatieve.
Als ik ooit een netwerk tegenkom... (ifv 'werk zoeken' schijnt dat belangrijk) dan kijk ik of ik de kathedraal kan meesmokkelen.
(een zondagochtend is bijna als een vrijdagavond, maar dan frisser)

Gepost door: sodade | 30-09-07

help me!!! heey ik ben tokiohotelfan en ik ben een fan van de leeuwenkoning!!
weten jullie hoe ik zoiets moet natekenen?
( jullie website is megavet!!!)

Gepost door: tokiohotelfan | 21-02-09

De commentaren zijn gesloten.