08-10-07

Wasbeurt

08102007_550

Alle Kesselfoto's van vandaag

Bon, we gaan nog 's effen wat tekstwassen.

De inzending van Patrick Adriaans verraste ons door de originele typografie. Helaas is er hier in de verste verte geen blad papier te bespeuren en bovendien kon ons aller oppermachtigst sukkelwebappje genaamd Blogger niet echt veel aan met de html die ons in de mail werd toegezonden.

Kinders, als ge tekst mailt, en ge wilt dat daar speciale foefkens bij overblijven, dan moet ge dat eerst testen ofzo, of ge zwiert dat in een gifke, à la limite. Ons wasmachines zijn niet uitgerust om uw code in de plooi te houden waarin gij ze gestreken hebt. Wij wassen, strijken is nooit onze fort geweest. Voor de rest, als we zo vrij mogen zijn: emotioneel geladen taalgebruik in een interessante typografische vorm is een definitie van iets, maar geen succesformule voor een geslaagd dichtsel.

 Verder merken we dat er een lichte neiging ontstaat om links in te sturen, verwijzingen van kijk hier ook's naar & daar * alsjeblief ook hier & dan zit je ploef in een andere wasserette. Niks op tegen, integendeel, stuur maar op, maar we gaan

  • die wel niet laten meetellen als effectieve 'bijdragen'
  • die net als echte bijdragen wel degelijk wassen ook, dus wat niet 'past'in onze kromme logica, gaat ook weer in nauwelijks waarneembaar maar toch lichtjes versnelde vaart richting vergetelheid

Dus, bv, die links van A. Andreas en iets dat 3000 heet, blijven staan, als link. Maar die flauwen truut van enen dirk vekemns met zijn netart.doesntexist.org vliegt. Jongens wat voor zever was dat, en dan nog belegen ook!

Het werkstuk van Andreas op zijn nictoglobe is wel degelijk de moeite waard, dat mag blijven, als link dan. Over zijn voordracht ven een stukje Dèr Mouw gaan we niet lyrisch doen, we preferen eigen teksten, maar Dèr Mouw is en blijft een kast van een dichter, dus kunnen we uitvoeringen van zijn lyrische denkbewegingen enkel aanmoedigen.

Hetzelfde kunnen we zeggen over de bijdrage van Leevi Lehto, maar de performance van zijn stukskens van Eino Leino en Lars-Mikael Raattamaa is dan wel een beetje, euh, onrustwekkend goed.

Aan de Grooten Didi de Pari hebben we toch niks te zeggen, daarover kunnen we zwijgen (Wittgenstein).

Voor aankondigingen van code-geralateerde activiteiten geldt grosso modo hetzelfde als voor ingezonden links; we wassen ze graag, maar als het ons niet aanstaat, gaat het met onze collega's van de digitale vuilkar mee.

Voor het overige gaan we nog wat engelstalige droesem van dienen  dv weghalen, dat werkt storend op den duur, dat pseudo-texaans schitzo-gewauwel op de bodem van ons eeuwig purperen POETRY KESSEL-LO POEZIE

 

 

 

11:43 Gepost door dv in prrt | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

blauwsel strijken is misschien niet uw ding, maar wat de was betreft : schoon verteld... Schoon gewassen ook.
En toch met purper en geen blauwsel voor de 'witte' was?
Sjiek hoor!

Gepost door: sodade | 08-10-07

De commentaren zijn gesloten.