09-10-07

& Valse foto's ook al

09102007_550

Vandaag spelen we vals met de dagelijkse foto van iets op het grondgebied van Groot Kessel-Lo: de DSC-V1 camera is voor Hogere Belangen op studiereis naar Duitsland.

Dit is een opname van gisteren 8/10/200. 

Wij zitten natuurlijk ook vol ongeduld te wachten op uw kiekjes van ons wonderschone Kessel-Lo. Volgend jaar rond deze tijd maken we een fotoboek van 365  van de beste inzendingen, &,  als we het kunnen betalen, krijgt iedereen die erin staat een exemplaar, om maar te zwijgen van het ondertussen vergaarde fotoplezier, hier, toen, daar, nu & overal, of van  het grote fotografenbal dat we dan gaan houden, ons Marie die waarschijnlijk weer haar breedhoeklens in de punch zal laten totteren, de groepsfoto in de Morgen & de Gouden Bibberhand van onze Koning overhandigd door Hemzelve tijdens de audiëntie omdat we de Grote Prijs van Iets in Kessel-Lo gekregen hebben.

Euh.

Uw foto's in een resolutie van minimaal 1000x1333 pixels opsturen, dus - zoals alle code voor POETRY KESSEL-LO POEZIE - naar vilt[punt]kessello[apestaart]blogger[punt]com met een forward van dezelfde mail met ev. uw contactgegevens naar dv@vilt.net.

 Benieuwd wat er vandaag weer gaat binnendruppelen. Gisterennacht, overigens, is er nog een gloednieuw dichtsel van mijn Grote Zus binnengewaaid.

Zomaar, als het Ware.


En nu Gij!

09:45 Gepost door dv in prrt | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.